Wat zegt jouw instagram profiel over je?​

wat zegt jouw instagram profiel over je?

Sinds kort zit ik opnieuw op Instagram. Vroeger begreep ik het nut er niet van maar dat was in een geheel andere fase van m'n leven ... nu vind ik het zo leuk! Ik vind het vooral leuk om geïnspireerd te worden door allerlei 'vreemden' met wie ik gemeenschappelijke hobby's en aspiraties heb.

Maar ... het heeft lang geduurd voordat ik een naar mijn gevoel passende profielschets kon plaatsen. Je profiel gaat over wie jij bent. Een soort cv maar dan in max 10 woorden.

 

Wat wil ik vertellen over mijzelf. Maar belangrijker nog dan dat; wie ben ik? Inmiddels staat er in mijn profiel vooral wat ik leuk vind om te doen omdat ik vind dat het veel verteld over wie ik ben. Intussen heb ik rond gesnuffeld naar profielen van anderen en kwam onder andere het volgende tegen; 'moeder van', 'vrouw van', 'ik geloof in' en streefdoelen.

 

Wat zegt zo'n profiel over iemand? Maak eens je eigen profiel en wat zegt dat over jou? Wie ben jij en waar sta jij voor? En eigenlijk is dat ook wat ik tijdens de coachingssessies doe. Coaching gaat over jou; je normen en waarden, je overtuigingen en belemmeringen en over je dromen en wensen. Coaching gaat over je Insta-profiel, je droombaan, jouw plek in je vriendenkring en over jouw aandeel op deze aardbol.