Tarieven

 

 

 

Werkwijze en investering.  

 

Hoe zit het met jou? Ik heb vaak “tijdgebrek”.

Heb ik het dan zo druk? Nou liever niet ook al is dat niet altijd te vermijden. Ik bedoel dan vooral dat ik kritisch ben met hoe en waar ik mijn tijd aan besteed. Bewust kies ik daarom ook voor personal- of kleinschalige trainingen waarbij ik mijn tijd zelf kan indelen en/ of terecht kom bij gelijkgestemden zodat mijn energie niet verloren gaat aan zaken die ik ervaar als “waste of time”. Dit is ook wat ik zelf aanbied. Individuele sessies of trainingen waarbij de aandacht op jouw ontwikkeling gericht is.

 

Ik werk altijd lichaamsgericht. Dat wil zeggen dat we ook werken met de signalen van jouw lichaam zoals verkramptheid, pijnen, hoog ademhalen en meer. Lichaamsgerichte coaching begeleid bij het in balans brengen van de verbinding tussen je lichaam, je denken en voelen.

 

Een coachingstraject of sessie kun je als ondernemer opvoeren als zakelijke kosten of als werknemer vaak inzetten als onderdeel van jouw IKB/ Vitaliteitsbudget.  

 

Trajecten en sessies  

 

Een traject bestaat uit 1 op 1 sessies, wandelcoaching en online begeleiding en duurt gemiddeld 3, 6 of 12 maanden afhankelijk van jouw doelstellingen. Een losse sessie kan bestaan uit wandelcoaching of een sessie op locatie en duurt ca. 60-75 minuten. Mijn uurtarief is €85. Een telefonische intake is altijd vrijblijvend. Na de intake ontvang je een offerte op maat.

 

 

 

 

 

 

 

.